New Caledonia

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: New Caledonia

Új-Kaledóniában eladó ingatlan

Új-Kaledónia egy francia terület a Csendes-óceán déli részén, amely egy tucat szigetet foglal magában. Pálmafákkal szegélyezett strandjairól ismert lagúnája tele van víz alatti élettel, amely 24 000 négyzetkilométerével a világ legnagyobbjai közé tartozik. Hatalmas korallzátony veszi körül a főszigetet, a Grand Terre-t, amely a búvárkodás szerelmeseinek kedvelt úti célja. A fővárosban, Nouméában számos francia stílusú étterem és luxusüzlet található.

Új-Kaledónia egy francia tengerentúli terület, amely a Csendes-óceán délnyugati részén található, Ausztráliától keletre. Amikor a franciák gyarmatosították Nauru-t, birtokukba vették az ország földjeit. Egyeseket a gyarmatosítók magántulajdonként kaptak, míg másokat a kanákokhoz "tartalékként" osztottak be. De ezek a tartalékok továbbra is francia tulajdonban vannak.

 

Ha eladót szeretne vásárolni Új-Kaledóniában, az eljárás nem túl egyszerű.

Csakúgy, mint a többi csendes-óceáni ország, Új-Kaledóniában is nehéz megállapítani a földtulajdont. Bérleti földjogok megszerzése a földtulajdonosi jogok átadásának ősi hagyományai miatt nehéz. Ettől eltekintve a gyarmatosítók és az őslakosok között viták folynak arról, hogy ki tulajdonosa a földnek.

Különböző helyeken kereshet eladó házat Új-Kaledóniában.

Faubourg Blanchot gyönyörű épületeknek és gyarmati építészetnek ad otthont. Ez a Nouméa kerület a XIX. Század végére emlékeztet, és ma is csaknem hatvan gyarmati épületet őriz.

 

 

Poindimié Új-Kaledónia fő szigetének, a Grande Terre-nek északkeleti partján található. Nagyszerű hely, ahol többet tudhat meg a kanaki kultúráról. Az ország ezen északi részén a törzsek nagyon egyszerű életet élnek lakásokkal és alapvető létesítményekkel. És ideális lehet az Új-Kaledóniában eladó ingatlan költözéséhez és megvásárlásához

Bourail falu festői város, számos történelmi épülettel, valamint egy régi világítótorony Gouaróban és a régi katonai posta. A Bourail Múzeum bepillantást enged a

Új-Kaledónia története, és megtekintheti az országban használt utolsó giljotint is. Magán a városon kívül található a korallzátony, amely az UNESCO világörökség részeként szerepel. Ennek a városnak egyik leghíresebb műemléke a Bonhomme de Bourail, a tengerparton található sziklaalakzat, amely nevét állítólagos hasonlóságáról kapta, mint egy kalapot viselő férfi.

Tehát kiválaszthatja e csodálatos szigetek egyikét, ahol Új-Kaledóniában eladó ingatlant vásárol, és biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő ingatlant.

  •  
    Új-Kaledóniába költözés. Expatriate és Új-Kaledóniában él

        Most a nyári szezon közepén vagyunk. A turisták megtámadják a legnaposabb strandokat, sokan keresnek egy utolsó pillanatnyi célpontot, hogy békét élvezhessenek egy intenzív munka és áldozat után. Mindannyian tudjuk, hogy a nyár a leginkább várt szezon különböző okok miatt. De miért korláto ...

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB